Feesten

Als u iets wil vieren…

Als u iets wilt vieren, maken wij graag in overleg met u een programma en arrangement op maat. Daartoe maken wij graag een afspraak.

Omdat wij meerdere gebouwen en ruimtes hebben, kunt u met uw gezelschap iedere gewenste sfeer krijgen. In het kasteel kunt u bijvoorbeeld dineren in de prachtige grote zaal met 40 personen. In de voormalige zusterkapel en in de Tiendschuur kunt u een groter feest geven, maar ook vergaderen. In de serre van het kasteel hebt u een prachtig uitzicht over de Engelse landschapstuin. Deze leent zich uitstekend voor een high tea of een receptie al dan niet in combinatie met het terras.

Ons boerderij terras bij de Tiendschuur is weer prima geschikt voor een barbecue. Uw kinderen kunnen daar lekker spelen en genieten van de dieren, de zandbak en de oud Hollandse spelen.

U bent zelfs in de gelegenheid om het gehele landgoed af te huren en gebruik te maken van alle ruimtes als u een hele dag met uw gezelschap op ons landgoed te verblijven.

Wij bedenken alle mogelijke thema’s en details graag met u eventueel in overleg met de catering die gewend zijn om op Aerwinkel te werken.

Buffetten en diners

Party Catering Company Metsemakers-Starmans is sinds 1926 actief. Oorspronkelijk als slagerij maar inmiddels al drie decennia als traiteur cateraar.

Er zijn tal van mogelijkheden, zoals:

  • Seizoensbuffet
  • Koud buffet
  • Salade buffet
  • Mediteraans buffet
  • Barbecue buffet
  • Fondue buffet

Prijsindicatie, vanaf € 15,00 per persoon

Diners vanaf € 32,50 (drie gangen)

Tijdens een vrijblijvend gesprek met u, zullen wij samen met Party Catering Company Metsemakers-Starmans voor u een passend buffet/menu samenstellen.

de_DEDE