Geluksplek

Op 20 maart 2015 de internationale dag van het geluk zijn in de gemeente Roerdalen de 25 geluksplekken en de 6 kindergeluksplekken onthuld. Uit de 200 door de inwoners van de gemeente Roerdalen genomineerde plekken is door geluksambassadeur Leo Bormans een selectie van 25 geluksplekken gemaakt waarvan er 6 ook kinderplekken zijn.

Kasteel Aerwinkel in Posterholt is geluksplek 5: De Aerdmannetjes van Kasteel Aerwinkel en kinderplek K2: De nieuwsgierige Alpaca’s van het Kasteel.

De geluksplekken zijn allemaal vrij toegankelijk en zijn te herkennen aan het geluksbord bij de ingang, op dit bord vind u een beschrijving van de geluksplek en wat u er kan doen om zich gelukkig te voelen.

Op kasteel Aerwinkel kunt u heerlijk van de natuur genieten, een mooie wandeling maken, bijvoorbeeld naar Geluksplek 4: De Kathedraal van het Munnichsbos of u kunt op zoek gaan naar de Aerdmannetjes. 

Vanaf nu is ieder weekend Gasterij Geluk(t) open! In de net gerestaureerde Tiendschuur kunt u terecht voor een lekker hapje en drankje of zelfs een bruiloft of ander feest.

Voor meer informatie over de Geluksplekken zie ontdekroerdalen hier is ook de wandelkaart KnopenLopen te downloaden.

Ook kun u bij de VVV-agentschappen in Roerdalen een gratis plattegrond met alle adressen krijgen.

Hieronder een videopresentatie van alle geluksplekken in de Gemeente Roerdalen:

nl_NLNL